« Terug naar vorige pagina

24/7 Afhaal-automaat

De afhaal-automaat is alleen beschikbaar voor klanten van Apotheek Servicepunt Goudse Rak.

Vanaf 8 maart kunt u bij Apotheek Servicepunt Goudse Rak 24 uur per dag uw medicijnen afhalen. Dat kan bij de nieuwe afhaal-automaat, die staat bij de oude ingang van het gezondheidscentrum Goudse Rak. Deze afhaal-automaat vervangt de openingstijden van 16.00 tot 17.30 uur. U kunt nu op elk gewenst moment terecht bij Apotheek Servicepunt Goudse Rak, ook in het weekend.
Als we uw medicijnen klaarleggen in de afhaal-automaat, ontvangt u van ons een SMS-berichtje en/of een email met een persoonlijke afhaalcode. Die code toetst u in bij de afhaal-automaat.

Het gebruik van de afhaal-automaat voor uw medicijnen is gratis. Ook kunt u een aantal zelfzorgproducten zoals paracetamol aanschaffen via de afhaal-automaat. U rekent deze dan direct af met de ingebouwde pinautomaat.   

In de video hieronder wordt ook uitgelegd hoe het afhalen via de afhaal-automaat precies werkt. Wanneer krijgt u een bericht en wat doet u met de code, hoe werkt de afhaal-automaat.

Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden en producten met afmetingen groter dan een schoendoos, kunnen niet via de afhaal-automaat worden afgehaald. Die bezorgen we bij u thuis.

Als u gebruik wilt maken van de afhaal-automaat, dient uw email-adres en mobiel telefoonnummer bij ons bekend te zijn. Is dat niet het geval, geeft u dit dan aan ons door, ook bij wijzigingen. Dat kan via dit formulier